Vršačka pivnica - Vršac

Lokacije, informacije, mišljenja
Pravila foruma
Pod pivnicama, na ovom forumu, podrazumevamo sva ugostiteljska mesta koja imaju širok asortiman piva i po pravilu, barem jedno točeno pivo.

Vršačka pivnica - Vršac

Postod Josip » 07 Mar 2009, 21:53

Pivnica u sklopu Vršačke pivare,pre par godina su se reklamirali kao najveća pivnica na balkanu.Bio sam tamo pre nego što je Vršačka pivara privatizovana i mogu reći da je ambijent savršen,pivo ne želim da komentarišem,ukusi su naravno različiti.Čak je bio jedan separe pored koga je bio prozor,kroz koji se mogla videti proizvodna traka u samoj pivari.
Da li neko zna,da li ta pivnica jos uvek radi.Čudi me da je niko ne spominje.
Josip

Pridružio se: 21 Feb 2009, 10:55

Re: Vršačka pivnica - Vršac

Postod admin » 08 Mar 2009, 10:30

Na adresi http://www.vrsackapivara.co.yu/ nalazila se prezentacija Vršačke pivare i u sklopu toga pivnice. Adresa nije dostupna jer nisu produžili na vreme registraciju .yu domena.

Oko yu domena:

Produženje registracije postojećih .yu domena vrši se od 03. 11. 2008. do 02. 03. 2009.

Posle ovog roka .yu domeni za koje nije urađeno produženje se deaktiviraju i prestaju da funkcionišu na Internetu.

Dodatni rok za produženje registracije .yu domena počinje 03. 03. 2009. a završava se 30. 04. 2009. Ako se .yu domen produži u dodatnom roku, ponovo se aktivira na Internetu.

Preostali .yu domeni koji nisu produženi trajno se brišu iz registra 04. 05. 2009.

Održavanje .yu registra domena i propagiranje informacija o .yu domenima na Internetu prestaje zaključno sa 30. 09. 2009. godine, bez obzira na datum kad je izvršeno produženje. Tog dana .yu domeni prestaće da funkcionišu na Internetu!

Nije loše ovo znati.

Videćemo da li će obnoviti domen odnosno registrovati se kao .rs ili .com. Ako se to desi, biće uvršteni u spisak pivnica na www.pivosrbija.com.
admin
Site Admin

Pridružio se: 10 Feb 2009, 19:52

Re: Vršačka pivnica - Vršac

Postod Laslo Kovac » 08 Mar 2009, 12:15

Josip je napisao:Pivnica u sklopu Vršačke pivare,pre par godina su se reklamirali kao najveća pivnica na balkanu.Bio sam tamo pre nego što je Vršačka pivara privatizovana i mogu reći da je ambijent savršen,pivo ne želim da komentarišem,ukusi su naravno različiti.Čak je bio jedan separe pored koga je bio prozor,kroz koji se mogla videti proizvodna traka u samoj pivari.
Da li neko zna,da li ta pivnica jos uvek radi.Čudi me da je niko ne spominje.

Potvrdjujem Josipov komentar, ambijent jeste simpatican, i cene prihvatljive. Pivo, kada sam ja bio tamo, je bilo za pohvalu. Na zalost iskusio sam prelazak pivare na gradsku vodu (negde tokom 2000.), i od onda je Zoffman pivo onakvo kakvo je i danas.

Na zalost ni ja nemam informacije, dali pivnica jos uvek radi, ali 2008. jeste radila.
Laslo Kovac

Pridružio se: 16 Feb 2009, 22:17

Povratak na Pivnice