Hoegaarden, na srpskom tržištu!

Informacije, mišljenja, prodajne mreže, prodajna mesta
Pravila foruma
Piva kod kojih nije postavljeno pitanje "Gde nabaviti", po pravilu, široko su dostupna na našem tržištu i nisu potrebne posebne informacije gde se mogu nabaviti. Medjutim, to ne znači da su svima dostupna. Ukoliko za neka od tih piva nemate informaciju gde se mogu nabaviti, pitanje se slobodno može postaviti. Piva se mogu komentarisati, ocenjivati.

Hoegaarden, na srpskom tržištu!

Postod Laslo Kovac » 18 Maj 2009, 12:28

Dobio sam sledecu informaciju:

(Beograd, 17 maj 2009. godine) Apatinska Pivara, članica Anheuser – Busch InBev upotpunila je svoj proizvodni portfolio poznatim belgijskim pivskim brendovima, Leffe Blond, Leffe Brown i Hoegaarden.
Novi proizvodi biće dostupni krajem maja na prodajnim mestima Delte, Ideje i Merkatora, kao i u ekskluzivnim ugostiteljskim objektima.
Leffe obično čini perfektnim! Leffe piva izrađena su od najkvalitetnijih sastojaka, a odlikuje ih punoća mirisa. Idealan su izbor za trenutke opuštanja, relaksacije i uživanja u dubokom, kompleksnom ukusu stvaranom viševekovnom tradicijom vrenja. U jedinstvenoj Leffe tajni ispijanja uživaju potrošači u više od 60 zemalja širom sveta.
Leffe Blond predstavlja savršen balans čvrstoće i suptilnosti. Odlikuje ga suv, voćni i pomalo začinjen ukus upotpunjen laganom slatkastom aromom slada. Leffe Blond je odličan izbor za lake obroke.
Leffe Brown odlikuje snažniji ukus u odnosu na Leffe Blond. Karakterističan je po bogatom ukusu koji objedinjuju pržena karamela sa pomalo slatkim ukusom. Odlično ide uz slatkaste tipove jela.
Hoegaarden – Prirodno drugačiji! Hoegaarden je autentično belgijsko belo pivo, točeno davne 1445. godine. Ukusom i načinom ispijanja, Hoegaarden se razlikuje od skoro svih piva u svetu, jer pruža prirodno osvežavajuće iskustvo. Jedinstvena pojava brenda ogleda se u njegovom nesvakidašnjem blago začinjenom, slatko-kiselo–gorkom ukusu, sa jakim notama korijandera i nagoveštajem narandže. Osvežavajuć, pomalo intrigantan i izrazito drugačiji, savršen je za tople letnje dane.

Zasad nisam proveravao tačnost ovih podataka, ali se iskreno nadam da ćemo ova 3 piva nalaziti na policama gore pomenutih prodavnica!
Laslo Kovac

Pridružio se: 16 Feb 2009, 22:17

Re: Hoegaarden, na srpskom tržištu!

Postod fbraun » 19 Maj 2009, 12:44

Odlicna informacija :) - vazi i za Leffe!
fbraun

Pridružio se: 10 Feb 2009, 20:27

Postod djuro13 » 29 Jun 2009, 13:47

Hoegaarden i Leffe se mogu naći u Vero marketu. (ja sam konkretno bio u ovom u Ruzveltovoj). Cijena bočice je, čini mi se, 96 dinara.
djuro13

Pridružio se: 29 Jun 2009, 13:31

Postod kime » 30 Jun 2009, 15:36

Za zadovoljstvom mogu da potvrdim da se Leffe Blonde, Leffe Bruin i Hoegaarden mogu kupiti u Super Veru (Novi Beograd). Cena 96.30 din.
kime

Pridružio se: 21 Maj 2009, 09:27

Postod fbraun » 02 Jul 2009, 06:54

Ima ga i u Somboru. Definitivno, stigli su (Leffe, Hoegaarden) na tržište.
fbraun

Pridružio se: 10 Feb 2009, 20:27

Postod LeopoldT » 03 Jul 2009, 06:33

Potvrđujem prethodne informacije. Bio sam u Super Veru u Zira centru u Ruzveltovoj i našao sam Hoegaarden,ali ne i Leffe. Video sam da ima cena za Leffe ali je pivo bilo rasprodato. Uskoro cu dati i svoju ocenu piva, samo da ga degustiram :)
LeopoldT

Pridružio se: 25 Feb 2009, 11:33

Postod kime » 03 Jul 2009, 18:52

Ima ih i u Tempu, sva tri, cena 86.50 din.
kime

Postod Laslo Kovac » 08 Jul 2009, 20:59

kime je napisao:Ima ih i u Tempu, sva tri, cena 86.50 din.

Pretpostavljam da je rec o Tempu u Beogradu. Veoma lepa vest!
Moram sto pre da proverim u Novosadskom Tempu dali imaju. Ta cena je veoma realna za ta piva!

Hvala Kime na informaciji!
Laslo Kovac

Postod kime » 09 Jul 2009, 07:26

Laslo Kovac je napisao:Pretpostavljam da je rec o Tempu u Beogradu. Veoma lepa vest!
Moram sto pre da proverim u Novosadskom Tempu dali imaju.

Upravo tako, rec je o Tempu na Novom Beogradu, nisam bio bas najprecizniji

Laslo Kovac je napisao:Ta cena je veoma realna za ta piva!

Posteno govoreci, meni ova cena deluje malo nisko, ipak se to uvozi. Piva koja su u manje vise slicnoj klasi (Duvel, Guinness, Kilkenny) su 150 din. i navise.
Takodje, u drugim zemljama (Rumunija, Grcka), gde sam kupovao ova piva, cena je bila, koliko se secam, oko 2 evra.
Sve mi se cini da je ovo neka promotivna cena.
kime

Postod Laslo Kovac » 07 Avg 2009, 12:36

Davno nije niko nista spomenuo u vezi sa Hoegaarden-om u Srbiji, pa ja da napisem svoja saznanja.

U Novom Sadu (pretpostvaljam da je tako i u ostalim vecim gradovima) ga ima svugde de ima i Leffe Blond i Leffe Brune. Drugim recima to su Merkator/Rodic prodavnice, prodavnice sa malo vecim izborom piva. Pretpostavljam da ce u skoroj buducnosti biti u svim prodavnicama, gde se prodaju apatinska piva, jer je uvoznik Apatinska pivara.

Cene variraju. Najjeftinije sam nasao u Rodic Megamarketu (Temerinski Put BB) za 86,50din, dok u malim prodavnicama dostize cenu od 105-110din.

Za one koji vole mutna psenicna piva, Hoegaarden je pravi izbor za letnje vrucine. Naravno, kad je rashladjen na 4-5C. :D
Laslo Kovac

Povratak na Može se ili se moglo nabaviti u Srbiji