To je ovo:Laslo Kovac je napisao:A obzirom da se na homepageu reklamira jos uvek akcija koja traje do kraja oktobra.... nisam siguran da neko cita mailove...
Istina, tu ne vidim podatak da to traje do kraja oktobra, možda još uvek traje !? Bilo bi nelogično, a logično je da ta akcija traje do kraja Oktobarfesta tako da si sigurno u pravu.Povodom održavanja Oktobarfesta u Minhenu, imamo čast da Vas obavestimo o akciji "Oktobarfest".Za kupljenu bilo koju vrstu Paulaner piva u iznosu od 1500.00 dinara u našim maloprodajnim objektima , uz priložen fiskalni račun dobijate gratis burence Paulaner piva od 5 litara.
Ovo je isto zastarelo.Od ove godine Belgrade Beer Fest se održava na Ušću, gde dobija drugačiju koncepciju i Vip tribinu. Kao jedni od učesnika Beer Festa i sponzor Vip tribine od 20 do 24.08.2008 godine zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da imate priliku da pijete i oni koji nisu do sad probali da probaju Paulaner pivo. Biće nam drago da dodjete i probate nešto novo na našem tržištu. Naše jedinstveno pivo Hefe-Weissbier , pšenično mutno pivo. Za sve ljubitelje dobrog piva želimo brodošlicu.
Potvrdjujemo da se Paulaner pivo nalazi u prometu na našem tržištu. Trenutno pokrivamo područje Beograda u maloprodajnim objektima, a nešto više gde se trenutno može naći pivo, možete pogledati na našem sajtu
Na našem tržištu trenutno imamo u prodaji :
- Hefe-Weissbier (pšenično mutno pivo) u ambalaži od 0.33l staklo, 0.5l staklo, 0.5l lim., 5l lim., 30l bačva,
- Original Munchener (original minhensko svetlo) u ambalaži 0.33l staklo, 0.5l lim., 5l lim., 30l bačva,
- Salvator (jako tamno pivo) u ambalaži 0.33l staklo
- Hefe dunkel 30l bačve,
- Original dunkel 30l bačve
Preporučene cene:
- flašica 115,00
- limenka 130,00
- limenka 5l 1.700,00
LeopoldT je napisao:Izgleda da je paulaner popularniji nego sto sam mislio. Ja sam pre neki dan bio bas u tom marketu na Čukaričkoj padini i nasao sam samo Original Munchner. Mora da se rasprodalo. Reci mi jesi li pšenično i Salavatora našao u flašama?
Povratak na Može se ili se moglo nabaviti u Srbiji
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost