Paulaner

Informacije, mišljenja, prodajne mreže, prodajna mesta
Pravila foruma
Piva kod kojih nije postavljeno pitanje "Gde nabaviti", po pravilu, široko su dostupna na našem tržištu i nisu potrebne posebne informacije gde se mogu nabaviti. Medjutim, to ne znači da su svima dostupna. Ukoliko za neka od tih piva nemate informaciju gde se mogu nabaviti, pitanje se slobodno može postaviti. Piva se mogu komentarisati, ocenjivati.

Paulaner

Postod admin » 20 Feb 2009, 13:08

Matična strana http://www.aktivnestrane.com/paulaner.htm. Tamo je navedena web adresa na kojoj se može dobiti precizna informacija gde se nalazi u prodaji! Za svaku pohvalu.
admin
Site Admin

Pridružio se: 10 Feb 2009, 19:52

Re: Paulaner

Postod Laslo Kovac » 21 Feb 2009, 22:48

Za pohvalu je sto postoji Srpska verzija zvanicnog sajta.

Ali obzirom da se na homepageu reklamira jos uvek akcija koja traje do kraja oktobra....

S toga, ako neko ima informaciju, gde nabaviti Paulaner van Beograda, neka se javi.
Laslo Kovac

Pridružio se: 16 Feb 2009, 22:17

Paulaner sajt

Postod admin » 22 Feb 2009, 08:15

Da, to je na adresi Calix - Beograd http://www.paulaner.rs. Ima tu dosta "out"-a.
Prvo
Laslo Kovac je napisao:A obzirom da se na homepageu reklamira jos uvek akcija koja traje do kraja oktobra.... nisam siguran da neko cita mailove...
To je ovo:
Povodom održavanja Oktobarfesta u Minhenu, imamo čast da Vas obavestimo o akciji "Oktobarfest".Za kupljenu bilo koju vrstu Paulaner piva u iznosu od 1500.00 dinara u našim maloprodajnim objektima , uz priložen fiskalni račun dobijate gratis burence Paulaner piva od 5 litara.
Istina, tu ne vidim podatak da to traje do kraja oktobra, možda još uvek traje !? Bilo bi nelogično, a logično je da ta akcija traje do kraja Oktobarfesta tako da si sigurno u pravu.

I još nešto.
Od ove godine Belgrade Beer Fest se održava na Ušću, gde dobija drugačiju koncepciju i Vip tribinu. Kao jedni od učesnika Beer Festa i sponzor Vip tribine od 20 do 24.08.2008 godine zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da imate priliku da pijete i oni koji nisu do sad probali da probaju Paulaner pivo. Biće nam drago da dodjete i probate nešto novo na našem tržištu. Naše jedinstveno pivo Hefe-Weissbier , pšenično mutno pivo. Za sve ljubitelje dobrog piva želimo brodošlicu.
Ovo je isto zastarelo.

AS su dobile ovakav odgovor 20. januara:
Potvrdjujemo da se Paulaner pivo nalazi u prometu na našem tržištu. Trenutno pokrivamo područje Beograda u maloprodajnim objektima, a nešto više gde se trenutno može naći pivo, možete pogledati na našem sajtu

AS će ih zvanično obavestiti o ovoj diskusiji.
admin
Site Admin

Postod Laslo Kovac » 23 Feb 2009, 10:11

Super! Nadam se da ce nam se prikljuciti, a mozda i dopunjavati Forum sa informacijama o Paulaneru u Srbiji.
Laslo Kovac

Pridružio se: 16 Feb 2009, 22:17

Informacija, Calix

Postod admin » 23 Feb 2009, 18:54

Gospođa Vera Kajganić iz CALIX d.o.o obavestila nas je danas o sledećem:

Na našem tržištu trenutno imamo u prodaji :

- Hefe-Weissbier (pšenično mutno pivo) u ambalaži od 0.33l staklo, 0.5l staklo, 0.5l lim., 5l lim., 30l bačva,
- Original Munchener (original minhensko svetlo) u ambalaži 0.33l staklo, 0.5l lim., 5l lim., 30l bačva,
- Salvator (jako tamno pivo) u ambalaži 0.33l staklo
- Hefe dunkel 30l bačve,
- Original dunkel 30l bačve

Preporučene cene:

- flašica 115,00
- limenka 130,00
- limenka 5l 1.700,00
admin
Site Admin

Postod LeopoldT » 25 Feb 2009, 11:42

Prošle nedelje sam obavio malo istraživanje gde se u Beogradu može naći Paulaner. Trebalo mi je celo popodne i našao sam ga u samo 3 radnje od desetak ponuđenih na sajtu Paulanera. (nisam sve radnje obišao). Neke prodavnice čak i ne postoje. Za kolekcionare flaša će biti težak posao da ga nađu jer se uglavnom prodaje u limenkama. ali ja ću biti i dalje uporan pa čim nešto nađem sve ću vas obavestiti. pozz
LeopoldT

Pridružio se: 25 Feb 2009, 11:33

Postod Boža » 06 Mar 2009, 14:10

Pre neko vece sam nasao Paulaner pivo u marketu " Padina" na Čukaričkoj padini i kupio i popio Hefe-Weissbier (pšenično mutno pivo), Original Munchener (original minhensko svetlo) i Salvator (jako tamno pivo). Od sva ova 3 piva koja sam nasao, odusevilo me je Salvator jako tamno i mogu reci da dugo nisam pio lepse tamno pivo, a bio sam ih mnogo u Londonu, Pragu... Posle njega mi je ok Hefe-Weissbier (pšenično mutno pivo), dok mi se Original Munchener (original minhensko svetlo) nije bas svidelo, mnogo je blago i vodnjikavo, za moj ukus, naravno.
Boža

Pridružio se: 16 Feb 2009, 11:08

Postod LeopoldT » 09 Mar 2009, 22:43

Izgleda da je paulaner popularniji nego sto sam mislio :). Ja sam pre neki dan bio bas u tom marketu na Čukaričkoj padini i nasao sam samo Original Munchner. Mora da se rasprodalo. Reci mi jesi li pšenično i Salavatora našao u flašama?
LeopoldT

Postod Boža » 10 Mar 2009, 00:08

LeopoldT je napisao:Izgleda da je paulaner popularniji nego sto sam mislio :). Ja sam pre neki dan bio bas u tom marketu na Čukaričkoj padini i nasao sam samo Original Munchner. Mora da se rasprodalo. Reci mi jesi li pšenično i Salavatora našao u flašama?

Da, oba u flasama, tamno 0.33 a psenicno 0.5
Boža

Pridružio se: 16 Feb 2009, 11:08

Postod LeopoldT » 13 Mar 2009, 21:07

Juče sam dobio na poklon Paulaner Salavator koji sam dugo tražio pa je red da iznesem svoje mišljenje. Ovim putem predlažem administratoru da on napravi jednu posebnu temu gde članovi mogu ocenjivati pivo,da je ne pravim ja,pa ovaj post može prebaciti tamo. Po otvaranju flaše i sipanju piva u čašu,prvo mi je naravno za oči zapala lepa boja višnje,nalik šeri brendiju i postojana pena. Više karakteristika ovog piva me upravo podsećaju na Šeri. Možda grešim ali to je moje subjektivno mišljenje. U ustima se oseća prijatna jačina alkohola koja ne da da se pivo brzo pije. Ukus bih najprostije opisao kao kombinaciju ukusa koji ima Štarkova Cherry bombonjera. Tu sam opet osetio taj ukus Šerija o kome sam pričao. sve u svemu pivo je izuzetno dobro i preporučujem svima da ga probaju
LeopoldT

Sledeća

Povratak na Može se ili se moglo nabaviti u Srbiji